Sessió: '10 claus d'èxit per internacionalitzar la teva empresa'

Hora: 09:15h economia

De 9:15 a 12 h. Vols saber quins aspectes són claus per internacionalitzar-te? Coneixes quines eines i serveis tens al teu abast per exportar o accedir a nous mercats? La informació és clau per planificar i operar en els mercats exteriors. En aquesta sessió t'apropem eines i serveis clau per a definir la teva estratègia d'Internacionalització i fer créixer el teu negoci al món.

A través d'un cas pràctic, veurem també com utilitzar el Catalonia Trade Portal, una completa plataforma digital gratuïta per a les empreses catalanes que rastreja més de 800 fonts documentals d'arreu del món per posar a la teva disposició, de forma immediata, més de 30 eines que et facilitin l'accés a mercats internacionals.

Programa
09:15 h. Recepció d'assistents
09:30 h. Benvinguda
09:40 h. '10 Claus per Exportar amb Èxit'. Amb Alba Lara, gestora de l'Oficina Tècnica de Barreres a la Internacionalització d'ACCIÓ. Repassarem els 10 aspectes claus que has de tenir en compte per a planificar les teves exportacions.
10:30 h. 'El Catalonia Trade Portal, eina de capçalera per a l'exportador'. Amb Claudia Danesi, gerent d'Oficines Tècniques d'Internacionalització ACCIÓ. A través d'un cas pràctic veurem quina informació i eines t'ofereix el Catalonia Trade Portal per planificar i fer negocis a l'exterior.
11:00 h. 'Eines i serveis per a internacionalitzar-se'. T'apropem els principals Serveis i Eines d'ACCIÓ que t'ajudaran a accedir a mercats internacionals.
11:15 h. Cas d'èxit. A càrrec de Maria Fernanda González Gutiérrez, CEO i cofundadora de l'empresa MOCA.
11:45 h. Preguntes i respostes
12:00 h. Cloenda

Formulari d'inscripció

Data: dimecres, 27/mar, 09:15h
Lloc: Centre d'emprenedoria BeBusiness Vita
Organitza: Ajuntament. Col·labora: ACCIÓ Generalitat

  • Comparteix:

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat