Jornada: 'Acc閟 al treball p鷅lic de les persones amb diversitat funcional'

Hora: 10:00h societat

De 10 a 12:30 h. Aquesta jornada t com a finalitat analitzar i reflexionar entorn el paper de l'administraci p鷅lica en les relacions de treball de les persones amb discapacitat. Jornada impulsada per la recent creada Oficina d'informaci a la diversitat funcional de l'Ajuntament de Sant Cugat. La jornada estar dirigida al personal t鑓nic i directiu de les administracions p鷅liques i a les entitats socials dedicades a fomentar aquesta inclusi i accessibilitat.

Programa
- 10:00 h - 10:15 h Benvinguda. A c鄏rec de Carmela Fortuny, alcaldessa de Sant Cugat.
- 10:15 h - 11:15 h 'La discapacitat i l'ocupaci a les administracions p鷅liques'. A c鄏rec de Jorge P閞ez P閞ez, professor associat de Dret del Treball i de la Seguretat Social de la Universitat Aut騨oma de Barcelona i subinspector laboral d'Ocupaci i Seguretat Social.
- 11:15 h - 12:30 h Taula d'experi鑞cies i bones pr郼tiques. Amb Marta Art鷑ez, Oficina de Diversitat Funcional de l扐juntament de Rub; Maria Josep Lomas, t鑓nica d'atenci a la diversitat funcional de l'Ajuntament de Castellar del Vall鑣; i Pepe Garcia, Oficina d'Atenci a la Diversitat Funcional de l'Ajuntament de Sant Cugat. Modera: Xavier Ba耋. Director de l'Assessoria jur韉ica de l'Ajuntament de Sant Cugat.
- 12:30 h Cloenda.

Inscripcions: Enviar correu electr騨ic a diversitatfuncional@santcugat.cat
Nota important: En cas que algun/a assistent requereixi d'un suport especial pel seguiment de la jornada, es prega comunicar a l'organitzaci en el moment de la inscripci

Data: dijous, 28/mar, 10:00h
Lloc: Caf-Auditori (entrada per vest韇ul del Teatre-Auditori)
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix:

Aconsegueix els v韉eos de Cugat TV en DVD

Mira el cat鄉eg de la Botiga de cugat.cat