5è Sant Cugat Fantàstic: Marató d'aliens: 'Flotando', 'After the Lethargy' i 'Osiris Child'

Hora: 22:00h cultura

- 'Flotando'. Catalunya, 2018. 8 minuts. Director: Frankie De Leonardis. Un astronauta rus desperta en un mòdul de l'estació espacial després d'un accident. La seva atenció és ràpidament desviada a uns cops des de l'exterior. Algú ha vingut a donar-li la benvinguda, tot i que podria ser la seva imaginació. O no. Curtmetratge presentat pel director.

- 'After the Lethargy'. Catalunya, 2019. 1h 22 min. Director: Marc Carreté. Una jove periodista aficionada a la ufologia visita els vestigis d'una antiga zona militar abandonada en la que, suposadament, 40 anys enrere, va tenir lloc un episodi de contacte amb alienígenes. No cal ser un expert en el gènere per endevinar que la cosa es torçarà i en algun moment tindrem éssers d'altres planetes fent la vida impossible als protagonistes. Pel·lícula presentada pel director.

- 'Osiris Child'. Austràlia, 2016. 1h 35 min. Director: Shane Abbess. Situada en una època de colonització interplanetària, Sy Lombrok, un rodamón amb un fosc passat, formarà una estranya aliança amb Kane Sommerville, un tinent que treballa per al contractista militar Exor. En una lluita contrarellotge, hauran de rescatar la filla d'en Kane, l'Indi, enmig d'una imminent crisi global causada per Exor.

Entrada individual: 5 euros / Entrada maratons: 7 euros
Abonament dia de cine: 10 euros / Abonament festival: 25 euros

Més informació: Sant Cugat Fantàstic
Venda a les taquilles del Cinemes Sant Cugat i al web www.cinemessantcugat.com

El programa del 5è Sant Cugat Fantàstic es pot consultar en aquest enllaç

Data: dissabte, 4/mai, 22:00h
Lloc: Cinemes Sant Cugat
Organitza: Sant Cugat Fantàstic

  • Comparteix:

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat