(Ajornat!) St.QBlack: Urban Clash: All Stars

Hora: 20:30h musica

Amb les actuacions de:

- Markus FM: És un MC-Dinamitzador de Terrassa, speaker, agitador de l'escena hip hop a Catalunya i autèntic suporter. Les seves lletres parlen des de la quotidianitat del dia a dia i les propies experiències.

- El Noi de Tona: El Noi de Tona és agafar un grapat de bolets, dues tasses de bosc, un quilo de flow, especiar al gust i coure-ho tot a baixa temperatura. Producte km.0.

- JuanJazz: El raper florestà ens porta el rap del Vallès, amb influències com el funk, el jazz i el soul. En el seu ultim treball 'Heptáfona', ens parla de temes quotidians, lluita, llibertat i amor.

- Drap Brut: Reciclant el rebuig i transformant-lo en crema.

- Teks Meks: Des de Valldoreix i amb anys de feina i militància al hip hop, Teks Meks comença el 2019 reivindicant-se com una de les veus joves que més veurem sobre els escenaris els propers anys.

- Spxxn P: Pere SB AKA Spxxn P, realitzador de la productora Arrival Films, cantant de rap resident a la Floresta, aquest 2019 treurà a la llum el seu primer disc i un videoclip amb molt bona pinta!

- Old Wine / Aram Rah

Urban Clash
St.QBlack és un festival transversal per a tots els públics i edats i així ho demostra l'Urban Clash, una activitat amb independència identitària dins el festival. Una jornada on la cultura urbana organitza una trobada entre la pintura mural, la dansa, la improvisació i el Hip Hop dels millors rapers nacionals i locals. Així doncs ens trobarem de nou amb els sons més baixos i moderns de la música negra en aquesta jam sessió oberta i participativa.

Del 16 al 26 de maig. St.QBlack és el festival de música negra de Sant Cugat creat l'any 2015, que enguany celebra la seva cinquena edició. Una cita obligada per als amants de la música negra.

Més informació: St.QBlack

El programa del 5è St.QBlack es pot consultar en aquest enllaç

Data: divendres, 24/mai/19, 20:30h
Lloc: Parc de les Dones
Organitza: Sotasons

  • Comparteix:

TROBA LA TEVA ACTIVITAT