(Ajornat!) St.QBlack: Urban Clash (nit)

Hora: 22:00h musica

22:00 h Lil Russia. Una de les veus que puja amb més força des de sota. Una altre de les portaveus del rap en català representades en aquest 'Rap de la terra' que trobarem de gira al llarg del 2019 presentant el seu EP.
22:30 h Nu Drama. Un dels artistes revelació del moment, portaveu del rap més electrònic i fresc en Català. Un dels artistes que ens presenta el disc català de l'any 'Rap de la terra'.
23:00 h Poor Tramit. Una de les veus que puja amb més força des de sota. Una altre de les portaveus del rap en català representades en aquest 'Rap de la terra' que trobarem de gira al llarg del 2019 presentant el seu EP.
23:30 h Lauren Nine. La saxofonista, cantant i productora és una de les artistes amb més personalitat del moment, amb el seu hip hop suau i R'n'B s'ha transformat en una de les veus referents del moment a Catalunya.
00:00 h Sr.Chen. El rubinenc ens presenta el seu nou disc 'Otro día malo' en el seu millor estat de forma, presentant col·laboracions com la del també conegudissim Lyl Damy de Pawn Gang.
00:30 h Pulmon Beatbox. Jugant a casa i després d'un any intens on ha girat amb Rapsusklei, ha arribat a la final del món de Beatbox a Berlín i ha protagonitzat autèntics moments de glòria com el de Balcony Tv, ens presenta un show que no pot faltar mai en una nit de hip hop florestana.

Fast Boo. Després de Fast Boo presenten disc aquest any amb el Feo1 del Gremio sota el nom de Bad MP3. Tinguin el nom que tinguin, segueixen sent segurament els millors productors i DJ's de hip hop de Sant Cugat.

Urban Clash
St.QBlack és un festival transversal per a tots els públics i edats i així ho demostra l'Urban Clash, una activitat amb independència identitària dins el festival. Una jornada on la cultura urbana organitza una trobada entre la pintura mural, la dansa, la improvisació i el Hip Hop dels millors rapers nacionals i locals. Així doncs ens trobarem de nou amb els sons més baixos i moderns de la música negra en aquesta jam sessió oberta i participativa.

Del 16 al 26 de maig. St.QBlack és el festival de música negra de Sant Cugat creat l'any 2015, que enguany celebra la seva cinquena edició. Una cita obligada per als amants de la música negra.

Més informació: St.QBlack

El programa del 5è St.QBlack es pot consultar en aquest enllaç

Data: divendres, 24/mai/19, 22:00h
Lloc: Parc de les Dones
Organitza: Sotasons

  • Comparteix:

TROBA LA TEVA ACTIVITAT