Activitat educativa: 'Canvi de marxa'

Hora: 11:00h societat

'Canvi de marxa' és una activitat educativa impulsada per la fundació privada sense ànim de lucre Mutual de Conductors, amb el suport del Servei Català de Trànsit i la col·laboració de l'Ajuntament i la Policia Local de Sant Cugat, que té l'objectiu de conscienciar els joves d'entre 14 i 18 anys sobre les causes i conseqüències dels accidents de trànsit, així com fomentar conductes responsables i d’autoprotecció en aquest tram d’edat.

A l'acte està previst que hi participin 685 alumnes de diversos centres educatius de la ciutat. L'activitat consisteix en la representació d'una conversa telefònica entre dues germanes, una de les quals presencia un accident de trànsit quan es dirigeix en cotxe cap a la discoteca i truca a l’altra i li explica la situació. Durant el seu relat, s'intercalen vídeos informatius i també testimonis reals dels cossos d'emergència que s'ocupen de la gestió més immediata de l'accident, així com de víctimes i familiars.

Amb l'assistència de Susanna Pellicer, tinenta d'alcalde de Polítiques de Cicle de Vida, Progrés Social i Habitatge; Joan Badenes, president de la Fundació Mutual de Conductors; Jordi Herms, vicepresident de la Fundació Mutual de Conductors; i Salvador Tarodo i Josep M. Ambròs, patrons de la Fundació Mutual de Conductors.

Data: dijous, 16/mai/19, 11:00h
Lloc: Teatre-Auditori (Av. del Pla del Vinyet, 48)
Organitza: Fundació Mutual de Conductors

  • Comparteix: