LaBanda Street Fest: Mural, taller i vermut

Hora: 11:00h cultura

Programa
- D'11 a 14 h. Pintada del mural participatiu. Els espais del Barri de les arts s'han unit per portar prosperitat al barri a trav閟 de l'art i la participaci ciutadana com a s韒bol d'aix s'ha adoptat la grua per realitzar un mural i instal穕aci.
- D'11 a 14 h. Taller d'origami Senbazuru. Seguint amb el projecte del mural es podr aprendre a fer una grua s韒bol de bon sort. Durant el dia es far un taller de papirofl鑨ia per a tots els que vulguin participar en la decoraci del Barri que es mutar el dia 28 de juny per Festa Major!
- De 13 a 14:30 h. Vermut musical. Per aquells que prefereixen prendre la fresca mentre prenen alguna cosa en bona companyia portem el vermut musical. Gaudeix de l'ambient i de la pla鏰 ara amb la m鷖ica de Pangea la banda de salsa i rumba!

LaBanda - El Barri de les arts de Sant Cugat 閟 una nova entitat que busca portar l'art al carrer i dinamitzar el barri amb accions, tallers i altres activitats. La seva programaci es centra a la pla鏰 Dr. Galt閟 i els carrers del voltant i la presentaci es fa els dies 31 de maig i 1 de juny.

Consulta les activitats del 31 de maig: LaBanda Street Fest: 'Quatre exposicions ballades'

(Foto: LaBanda - El Barri de les arts de Sant Cugat)

Data: dissabte, 1/jun, 11:00h
Lloc: Pla鏰 del Dr. Galt閟
Organitza: LaBanda - El Barri de les arts de Sant Cugat

  • Comparteix:

Aconsegueix els v韉eos de Cugat TV en DVD

Mira el cat鄉eg de la Botiga de cugat.cat