LaBanda Street Fest: Mural, taller i vermut

Hora: 11:00h cultura

Programa
- D'11 a 14 h. Pintada del mural participatiu. Els espais del Barri de les arts s'han unit per portar prosperitat al barri a través de l'art i la participació ciutadana com a símbol d'això s'ha adoptat la grua per realitzar un mural i instal·lació.
- D'11 a 14 h. Taller d'origami Senbazuru. Seguint amb el projecte del mural es podrà aprendre a fer una grua símbol de bon sort. Durant el dia es farà un taller de papiroflèxia per a tots els que vulguin participar en la decoració del Barri que es mutarà el dia 28 de juny per Festa Major!
- De 13 a 14:30 h. Vermut musical. Per aquells que prefereixen prendre la fresca mentre prenen alguna cosa en bona companyia portem el vermut musical. Gaudeix de l'ambient i de la plaça ara amb la música de Pangea la banda de salsa i rumba!

LaBanda - El Barri de les arts de Sant Cugat és una nova entitat que busca portar l'art al carrer i dinamitzar el barri amb accions, tallers i altres activitats. La seva programació es centra a la plaça Dr. Galtés i els carrers del voltant i la presentació es fa els dies 31 de maig i 1 de juny.

Consulta les activitats del 31 de maig: LaBanda Street Fest: 'Quatre exposicions ballades'

(Foto: LaBanda - El Barri de les arts de Sant Cugat)

Data: dissabte, 1/jun/19, 11:00h
Lloc: Plaça del Dr. Galtés
Organitza: LaBanda - El Barri de les arts de Sant Cugat

  • Comparteix: