Teatre: 'La reina de la bellesa de Leenane'

Hora: 19:00h teatre

De Martin McDonagh. Preu: 28 euros. Durada: 1 hora i 40 minuts.

L'òpera prima del dramaturg angloirlandès Martin McDonagh parla d'uns personatges devorats per la rancúnia en un poble remot de l'oest d'Irlanda. Al petit poble irlandès de Leenane, a la comarca de Connemara, viuen Mag Folan i la seva filla Maureen. Mare i filla conviuen a base de manipulacions enclaustrades a l'antiga casa familiar. Maureen passa els dies veient com la seva joventut se li va escapant mentre es cuida de la seva mare. L'arribada de Pato i Ray Dooley sacsejarà la rutina de les Folan i farà incrementar encara més la tensió entre elles.

L'obra, que forma part de la primera trilogia de McDonagh titulada 'The Leenane Trilogy' (juntament amb 'A Skull in Connemara' / 'La calavera de Connemara' i 'The Lonesome West' / 'Oest solitari'), parla de la solitud, la sinceritat i les relacions entre les persones i la família, i de com, moltes vegades, repetim els errors i fracassos d’aquells que han vingut abans que nosaltres.

Fitxa artística: Traducció: Vicky Peña. Direcció: Julio Manrique. Intèrprets: Enric Auquer, Marissa Josa, Marta Marco, Ernest Villegas. Producció: La Perla 29.

Xerrada: Parlem de 'La reina de la bellesa de Leenane' amb la companyia. En acabar la funció, a la platea. Del programa OFF Ciutat.

Més informació i venda d'entrades: Teatre-Auditori

Data: diumenge, 17/nov/19, 19:00h
Lloc: Teatre-Auditori (Av. del Pla del Vinyet, 48)
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix:

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat