Teatre: 'Cançó per tornar a casa'

Hora: 21:00h teatre

De Denise Despeyroux. Amb T de Teatre. Preu: 28 euros. Durada: 1 hora i 30 minuts.

Una fantasiosa proposta amb humor i pinzellades de drama. Què passa quan es retroben tres exactrius unides per l'èxit i separades pel fracàs? I què passa si en el seu camí es creua un hipnotitzador que fuig de la justícia i que assumeix davant d'elles la falsa identitat d'un dramaturg escocès? T de Teatre, una de les companyies teatrals més populars del país, s'uneix a l'autora i directora Denise Despeyroux per protagonitzar aquesta fantasiosa proposta amb molt d'humor i algunes pinzellades dramàtiques.

L'home de semblant turmentat és realment el Malcolm Logan? La Renata ho té ben clar i intentarà convèncer-lo perquè escrigui la seva última obra per a elles. Serà el destí que els ha reunit perquè puguin tornar a triomfar?

T de Teatre és una companyia amb una trajectòria de gairebé trenta anys i més d'un milió d'espectadors. Ha creat 11 espectacles, dels quals 'Petits contes misògins'; 'Homes!'; 'Criatures'; 'Això no és vida'; '15'; 'Aventura!'; 'Com pot ser que t'estimi tant'; 'Delicades' i 'E.V.A.' s'han representat al Teatre-Auditori.

Activitat complementària: Parlem de... 'Cançó per tornar a casa', amb la companyia. Dimarts, 14 de gener, 20 h. A la Biblioteca Central Gabriel Ferrater. Entrada gratuïta.

Més informació i venda d'entrades: Teatre-Auditori

Data: divendres, 17/gen, 21:00h
Lloc: Teatre-Auditori (Av. del Pla del Vinyet, 48)
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix:

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat