Concert: Sofia Ellar

Hora: 21:00h musica

Entrades exhaurides

Tour 'Ba馻rnos en vaqueros'. Preu: 32 euros / Files A/B/C: 36 euros. Durada: 1 hora i 30 minuts.

Amb nom閟 25 anys, Sofia Ellar va demostrar que es pot gestionar una carrera de manera aut騨oma sense deixar-hi la pell. Nascuda a Londres, amb nacionalitat espanyola i influ鑞cies musicals dels cinc continents, aquesta jove cantant de ra鏰 domina amb mestria les eines de la seva generaci.

Va comen鏰r a donar-se a con鑙xer a trav閟 de les xarxes socials (Instagram i Youtube). Va llan鏰r el seu primer 鄉bum, 'Seis peniques', el febrer de 2017 i el seu single 'Segundas partes entre suicidas' ha triomfat al Spotify. Despr閟 de l'鑨it del seu darrer single 'Ba馻rnos en vaqueros', ara est triomfant amb 'Ahora dime'. Amb m閟 de 250.000 seguidors a Instagram i m閟 de sis milions de visualitzacions per temes al Youtube i Spotify, l'artista ha girat per les sales m閟 importants del pa韘 amb les seves lletres personals i melodies pr騪ies. Amb dos 鄉bums d'estudi i nombrosos concerts amb les entrades exhaurides, Sofia Ellar 閟 una cantautora de la qual se'n parlar durant molt de temps.

Fitxa art韘tica: Sof韆 Ellar, veu; Rub閚 Tajuelo, guitarra; H閏tor Nav韔, baix; Javier Lozano / Victor El韆s, teclats; Alejandro Riquelme, bateria; Angel Mar韆, percussi.

M閟 informaci i venda d'entrades: Teatre-Auditori

(Foto: Teatre-Auditori)

Data: divendres, 8/nov, 21:00h
Lloc: Teatre-Auditori (Av. del Pla del Vinyet, 48)
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix:

Aconsegueix els v韉eos de Cugat TV en DVD

Mira el cat鄉eg de la Botiga de cugat.cat