Teatre: 'Píndoles'

Hora: 20:00h teatre

Teatre breu en espais vius. Us proposem un circuit itinerant que us farà viure la màgia del microteatre en tres espais diferents i insòlits. Trenquem la quarta paret i us convidem a deixar-vos seduir per una experiència teatral única, innovadora, intensa i propera.

- 'A les fosques'. Thriller. Una psiquiatra casada amb un polític, va a passar el cap de setmana a una masia solitària. Rep una trucada amenaçadora... Autor: Octavi Egea. Intèrprets: Àngel Amazares, Santi Monreal, Josep Antoni Lej i Ariadna Suñé. Direcció: Àngel Amazares.
- 'Happy birthday, Jamie Love'. Comèdia. Un cor trencat. Una decisió dràstica, sense retorn. Una trucada inesperada: Sleep Quiet Assegurances. Un retrobament fora de tota regla. Mai menyspreïs la trucada d'un centre d'atenció telefònica... Intèrprets: Carlos Conde i Diana de Guzman. Dramatúrgia: Jordi Diamant.
- 'Palomitas de maíz'. Drama. Elena, tot sovint, oblida el que és veritablement necessari i recorda el que no fa falta. Manuel, el seu home, només pot cuidar-la mentre viu aquest desgavell de la memòria de la seva dona com un esclat continu i inevitable, inesperat i amenaçant, de crispetes. Intèrprets: Rafaela Rivas i Antonio del Valle. Autoria i direcció: Miguel Ángel Flores.

Durada: 1 hora i 30 minuts. Preu: 10 euros
Entrades al web XCCP Xarxa de Centres Culturals Polivalents i Teatre-Auditori

Del programa OFF Ciutat, i de la programació cultural 'De prop' de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP).

(Foto: Cedida per l'Ajuntament / Imatge de l'obra 'Palomitas de maíz')

Data: dissabte, 11/gen, 20:00h
Lloc: Teatre de Mira-sol (c. de Mallorca, 42)
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix:

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat