Teatre: 'Casa de nines, 20 anys després'

Hora: 21:00h teatre

* IMPORTANT! L'entrada del dia 18/10 serveix pel 19/12, en cas que no es pugui assistir a l'espectacle en la nova data cal enviar un correu a teatre-auditori@santcugat.cat per tal que es retornin els diners.

De Lucas Hnath. A partir del clàssic de Henrik Ibsen. Preu: 30 euros. Durada: 1 hora i 50 minuts.

Què passaria si la Nora, el personatge més conegut de Henrik Ibsen, reaparegués a la mateixa casa que havia deixat enrere 20 anys abans? Segur que encara recordeu el final de 'Casa de nines', una de les creacions més conegudes d'Ibsen. Un drama prefeminista, ambientat a Noruega, en el qual la Nora, la seva protagonista, no acceptava representar el paper assignat a les dones del seu temps i ser tractada com una pertinença més, una nina en mans del seu marit. Ella era l'encarregada de tancar l'obra en sortir per la porta principal del domicili familiar per no tornar-hi mai més. Però, i si 20 anys més tard, aquesta dona valenta i inconformista tornés a picar a la mateixa porta?

Fitxa artística: Traducció: Helena Tornero. Direcció: Sílvia Munt. Intèrprets: Emma Vilarasau, Ramon Madaula, Isabel Rocatti, Júlia Truyol. Producció: Teatre Romea, Grec 2019 Festival de Barcelona.

Més informació i venda d'entrades: Teatre-Auditori

Data: dijous, 19/des/19, 21:00h
Lloc: Teatre-Auditori (Av. del Pla del Vinyet, 48)
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix:

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat