Musical: 'El Petit Príncep'

Hora: 12:00h infantil

Tres funcions: 12 h, 16:30 h i 19 h

D'Antoine de Saint-Exupéry. Preu: 22 euros. Durada: 1 hora i 30 minuts. Recomanat per a totes les edats.

Una de les històries més commovedores i estimades arreu del món, amb projeccions màgiques, una companyia de luxe i unes cançons que us faran volar.

L'espectacle presentat per Àngel Llàcer, Manu Guix i La Perla 29 combina música, cançons, actors reals, personatges virtuals en 3D, so envoltant i una escenografia visual espectacular i màgica que transporta l'espectador des del desert fins a l'herba, passant per l'asteroide B 612, el planeta del rei o el món del geògraf. Un espectacle creat per a nens i nenes de totes les edats, que ens apropa d'una manera única a la faula de Saint-Exupéry. El musical d'El Petit Príncep: una història que coneixes des de sempre explicada d’una manera que mai has vist abans.

Fitxa artística: Direcció: Àngel Llàcer. Direcció i composició musical: Manu Guix. Adaptació i dramatúrgia: Àngel Llàcer i Marc Artigau. Intèrprets: Enric Cambray, Eloi Gómez, Miguel Ángel Sánchez, Georgia Stewart i el Petit Príncep. Amb la col·laboració de Júlia Bonjoch. Producció: Àngel Llàcer, Manu Guix i La Perla 29.

Més informació i venda d'entrades: Teatre-Auditori.

Del programa d'activitats la 'Puça'.

Data: diumenge, 23/feb, 12:00h
Lloc: Teatre-Auditori (Av. del Pla del Vinyet, 48)
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix:

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat