Comissió participativa: Protocol d'actuació davant violències sexuals en espais festius (1a sessió)

Hora: 18:00h societat

De 18 a 20 h. L'Ajuntament inicia un procés de consulta amb les entitats del municipi per elaborar un Protocol d'actuació davant les violències sexuals als espais d'oci festiu. Aquest Protocol pretén recollir el treball previ realitzat des del propi Ajuntament respecte d'aquestes formes de violència masclista, alhora que reconèixer i vincular-se amb el treball previ fet per diferents entitats.

La proposta és crear un grup de treball amb les entitats per generar un espai on els diverses col·lectius i associacions del municipi que organitzen festes populars, puguin expressar les seves inquietuds i propostes per a la millora del Protocol municipal.

Les sessions de treball estaran dinamitzades per l'Observatori Noctàmbul@s, projecte feminista especialitzat en la comprensió de les violències sexuals en espais festius.

Temes que es treballaran a la Sessió 1: Aproximació a les violències sexuals en espais festius i Diagnosi del municipi. Què són les violències sexuals? Com operen als espais d’oci festiu? Com les podem detectar? En quins espais i festes del municipi cal posar atenció? Quins tipus de violències són les més normalitzades a les nostres festes?

Confirmeu la vostra assistència a donainformacio@santcugat.cat.

Data: dimecres, 12/feb, 18:00h
Lloc: Casa de Cultura
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix:

TROBA LA TEVA ACTIVITAT
Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat