Exposició: 'La força del tèxtil. Joieria internacional contemporània'

Hora: 10:00h exposicions

Del 22 de febrer al 21 de març. Inauguració: 22 de febrer a les 12:30 h, a càrrec del seu comissari Luis Acosta, a la Galeria Context.

A cura de Luis Acosta. Artistes: Agara Agirre (País Basc), Andrea Barrera Velásquez (Colòmbia), Angelo Verga (Itàlia), Carolina Bernachea (Argentina), Christine Cook (Nova Zelanda), Evelyne Alice Bridier (França), Floor Max (Holanda), Heng Lee (Taiwan), Idoia Lizeaga Iturralde (País Basc), Irene G Barrera (Canàries), Jo Pudelko (Regne Unit), Karen Gillis (Holanda), Mabel Pena (Argentina), Margo Nelissen (Holanda), Mercedes Carvallo (Veneçuela), Mónica Pérez (Xile), Nicole Uurbanus (Brasil), Patricia Gurgel-Segrillo (Irlanda), Rachel Reilly (Regne Unit), Rafael Luis Alvarez Meinvielle (Argentina), Rita Soto (Xile), Shenhav Russo (Israel), Snem Yildirim (Turquia), Ye-Jee Lee (Corea del Sud).

'La força del tèxtil' és una col·lecció de joieria internacional contemporània en la qual participen 24 dissenyadors. Aquesta exhibició no és sobre la joieria tèxtil en si, sinó sobre alguna cosa que ho suggereixi, sense importar el material i tècnica utilitzat. És el concepte ambigu de la joieria tèxtil on es contraposen la calidesa dels materials tèxtils amb la duresa i fredor del metall. L'experiència de cada dissenyador el porta, de vegades inconscientment, a produir un objecte que més tard sigui catalogat dins d'una disciplina que no havia tingut en compte. És interessant veure, dins d'aquesta experimentació, l'aplicació d'aquests materials que es transformen en peces delicades lliurant una estètica única a cada disseny.

Al Centre Grau-Garriga d'Art Tèxtil Contemporani podreu trobar una petita selecció del treball d'aquests artistes a l'espai vestíbul - llar de foc.

Horari exposició
Galeria Context (c. de Viñolas, 10)
Dimecres a divendres: 11 a 13:30 h i de 17:30 a 20 h.
Dissabtes: 11 a 14 h.

Centre Grau-Garriga d'Art Tèxtil Contemporani (Can Quitèria)
Matins: Dimecres, dissabte, diumenge i festius: 10 a 14 h.
Tardes: Dimarts a dissabte: 17 a 20 h.
Dilluns Tancat.

Data: Del dissabte 22 de febrer fins al dissabte 21 de març, 10:00h
Lloc: Galeria Context i Centre Grau-Garriga d'Art Tèxtil Contemporani. Espai vestíbul - llar de foc
Organitza: Galeria Context. Col·labora: Ajuntament

  • Comparteix:

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat