OBRES I INCIDÈNCIES

En aquest espai trobaràs la informació sobre incidències, obres i transport

Inici previst: 12/set/19 | Fi previst: 18/oct/19

L’accés al carrer Santa Anna quedarà tallat al trànsit a partir del dijous 12 de setembre. El tall, que es preveu de dues setmanes de durada, també afectarà un tram dels carrers de la Fàbrica i de Sant Esteve.

L’itinerari alternatiu recomanat per accedir a la plaça Pep Ventura és pel carrer de Los Castillejos.

Aquesta afectació és a causa de les obres del carrer Sant Anna iniciades el maig passat. Els treballs, en la seva recta final, han consistit en renovar el clavegueram, millorar les xarxes d’electricitat i telèfon i pavimentar amb plataforma única, igual que als carrers del voltant.


Inici previst: 14/oct/19 | Fi previst: 20/oct/19

Del dilluns 14 al diumenge 20 d'octubre, es realitzaran les tasques de senyalització horitzontal (pintura vial) a la zona del Turó de Can Mates i posteriorment a la zona de l'Eixample Sud.
Aquesta previsió és aproximada i pot ésser modificada per factors imprevisibles tal com condicions meteorològiques adverses.


Inici previst: 19/oct/19 | Fi previst: 20/oct/19

Cap de setmana del 19 i 20 d'octubre: afectacions de trànsit per la XI Cursa DiR Mossos d'Esquadra Sant Cugat.

Mapa del recorregut (PDF)
Cursa, el diumenge 20, entre les 9.30 i les 11 h: el centre de Sant Cugat i un sector de Mira-sol es veuran afectats. Els carrers per on passa la cursa estaran tallats al trànsit, que s'aniran reobrint en funció del pas dels atletes. Sempre que sigui possible, es permetrà als vehicles passar pels carrers tallats. L'estacionament quedarà prohibit a partir de les sis de la tarda de dissabte i fins a les dotze del migdia de diumenge. En aquest sentit, l'Ajuntament també recomana aparcar fora de la zona afectada.
L'estacionament de vehicles quedarà prohibit a partir de les 18 h de dissabte 19 i fins a les 12 h de l'endemà diumenge. Es recomana aparcar fora de la zona afectada.

Transport públic
Les línies d’autobusos urbans L1, L2, L3 i L8 i les d’interurbans A4, B7 i B8 es veuran afectades en els seus horaris i/o itineraris diumenge 20 mentre es disputi la XI Cursa DiR Mossos d'Esquadra (de 9 a 12 h, aproximadament). Consulteu els canvis a les diferents parades.

Notícia relacionada


Inici previst: 5/ago/19 | Fi previst: 21/oct/19

A partir del dilluns 5 d’agost i fins al divendres 4 d’octubre, s’anul·len temporalment les parades d’autobusos d’avinguda Cerdanyola amb passeig Torre Blanca i de passeig Torre Blanca amb carrer Vallès, que es trasllada uns metres fins a rambla del Celler (davant farmàcia).

Durant aquests dos mesos les línies del transport urbà L1, L8 i L9 es desviaran per la rambla del Celler, amb parada davant del Parc de la Pollancreda. Aquesta modificació de recorreguts és a causa de les obres de vianantització de l'avinguda Cerdanyola.


Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat