OBRES I INCIDÈNCIES

En aquest espai trobaràs la informació sobre incidències, obres i transport

Inici previst: 13/mai/19 | Fi previst: 27/mai/19

El sindicat de maquinistes Semaf ha convocat set dies d'aturades parcials de dues hores a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) que comencen aquest dilluns. Les franges afectades són d'una a tres de la matinada, de set a nou del matí i de cinc a set del vespre, durant les quals s'estableixen serveis mínims del 50% en el cas de les hores punta. Els maquinistes reclamen millores en matèria en formació i salut laboral, entre d'altres, i lamenten 'la falta de voluntat per arribar a acords'. Les aturades es repetiran tota la setmana fins divendres i els dilluns 20 i 27 de maig.
Consulta els serveis mínims

Notícia relacionada


Inici previst: 30/abr/19 | Fi previst: 31/ago/19

Les obres de remodelació dels Jardins del Vallès acolliran entre altres espais un amfiteatre, comencen aquest dimarts, 30 d'abril, i la durada prevista és de 4 mesos.
Més notícies:

 • La remodelació dels Jardins del Vallès, en marxa
 • Notícia relacionada


  Inici previst: 6/mai/19 | Fi previst: 15/set/19

  Des del dilluns 6 de maig no es pot estacionar ni circular pel carrer Sant Llorenç. El motiu són les obres de reurbanització de la via, que es convertirà en un carrer per als vianants. Els treballs, que tenen una durada prevista d’entre quatre i cinc mesos, consistiran en la millora del clavegueram i de les instal·lacions de telefonia, electricitat i enllumenat; així com en la repavimentació del carrer amb plataforma única. Mentre durin les obres, es garantirà en la mesura del possible l’accés als vehicles del veïnat, a excepció de dies puntuals que es comunicaran amb antelació.


  Inici previst: 20/mai/19 | Fi previst: 20/set/19

  A partir del dilluns 20 de maig, el carrer de Santa Anna i el carrer de la Fàbrica, al tram entre els carrers Santa Anna i Plana de l’Hospital, quedaran tallats al trànsit de vehicles per obres de millora i donar prioritat als vianants. La previsió és que s’allarguin uns quatre mesos.
  Els treballs consistiran en renovar el clavegueram, millorar les xarxes d’electricitat i telèfon i pavimentar amb plataforma única, igual que als carrers del voltant.
  Mentre durin les obres, es garantirà, en la mesura del possible, l’accés als aparcaments privats de la zona. L’itinerari alternatiu de circulació serà pels carrers Indústria i Sant Esteve.

  Notícia relacionada


  Inici previst: 15/mai/19 | Fi previst: 30/set/19

  Les obres de reurbanització del carrer de Can Llobet de la Floresta han començat aquest dimecres, 15 de maig, i s'allargaran entre quatre i cinc mesos.

  Els treballs serviran per convertir-lo en una via de plataforma única amb franges transversals de color diferent que ajudaran a controlar la velocitat dels vehicles. El projecte forma part del Pla de Millora de la Floresta i té l'objectiu de millorar la via en ser un camí escolar.

  Notícia relacionada


  Inici previst: 29/abr/19 | Fi previst: 15/oct/19

  Les obres de vianantització de l'avinguda de Cerdanyola ja estan en marxa. En concret, la primera fase dels treballs comprèn el tram entre el carrer de Montserrat i el passeig de Torreblanca amb la renovació de l'arbrat i de la xarxa de clavegueram. En aquesta primera fase, que està previst que s'allargui entre cinc i sis mesos, es manté la circulació fins al passeig de Torreblanca i es garanteix l'accés dels veïns als aparcaments privats.

  Notícia relacionada


  Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

  Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat