ATENCIÓ |

Afectacions a la mobilitat per la Volta Ciclista i la Mitja Marató

LES AFECTACIONS TENEN LLOC DEL 29 AL 31 DE MARÇ

OBRES I INCIDÈNCIES

En aquest espai trobaràs la informació sobre incidències, obres i transport

Inici previst: 30/mar/19 | Fi previst: 31/mar/19

La 35a Mitja Marató tindrà lloc a Sant Cugat el 31 de març i provocarà diverses alteracions en el trànsit, talls i restriccions en l'aparcament. La cursa, de 21 quilòmetres, començarà a les deu del matí a l'avinguda Pla del Vinyet, davant del Teatre-Auditori, i acaba a la Rambla del Celler, davant l'ajuntament. Les afectacions començaran el dissabte 30 a les vuit del vespre en què no es podrà estacionar a la zona de sortida de la Mitja Marató i fins a la una del migdia del dia següent. Els carrers per on transcorrerà la cursa s'aniran tallant i reobrint al trànsit en funció del pas dels atletes.

Notícia relacionada


Inici previst: 29/mar/19 | Fi previst: 29/mar/19

L'arribada de la 99a Volta Ciclista a Catalunya provocarà afectacions a la mobilitat per Sant Cugat el divendres 29 de març entre les tres i les sis de la tarda. Els ciclistes entraran a la ciutat per la carretera de Rubí a primera hora de la tarda, seguiran per l'avinguda Rius i Taulet, el carrer de Francesc Moragas i l'avinguda de Gràcia, on estarà situada la línia de meta. Durant el pas de la Volta quedarà tallat al trànsit tot el tram del recorregut.

Notícia relacionada


Inici previst: 25/mar/19 | Fi previst: 5/abr/19

Del dilluns 25 de març al divendres 5 d'abril, la circulació per l’avinguda de la Clota, en sentit sortida de Sant Cugat, quedarà restringida a un sol carril en un petit tram, a causa de les obres per adequar un accés d’emergència al futur mercat de Volpelleres. Els treballs obligaran a tallar un dels dos carrils en el tram situat davant dels números 10 i 12 de l’avinguda i, per tant, només afectarà els vehicles procedents de la plaça de les Aixades que hi circulin en sentit nord, cap a l’avinguda de la Via Augusta i l’autopista AP7.


Inici previst: 24/mar/19 | Fi previst: 24/mar/19

Aquest diumenge 24 de març, l’avinguda de Gràcia quedarà tallada al trànsit entre els carrers Bergara i Sant Eduard, a causa del desmuntatge d’una grua torra. El tall afectarà el pas de la línia L8 dels autobusos urbans. Mentre durin aquests treballs, les dues parades de la L8 a l’avinguda de Gràcia es traslladaran a la rambla Ribatallada; i les dues del carrer Llaceres, a l’avinguda Torre Blanca.


Inici previst: 18/mar/19 | Fi previst: 24/mar/19

Es realitzaran les tasques de senyalització horitzontal (pintura vial) a la zona de Can Trabal. L'Ajuntament explica que aquesta previsió de pintura vial és aproximada i pot ésser modificada per factors imprevisibles com condicions meteorològiques adverses.


Inici previst: 26/feb/19 | Fi previst: 1/abr/19

L’adequació a dur a terme inclou: instal·lació de l’enllumenat, instal·lació de les telecomunicacions, instal·lació dels serveis d’aigua, connexió al sistema de clavegueram, construcció d’una caseta de vigilància. Aquestes actuacions són necessàries per l’adequació de l'aparcament per a l’ús regular que en pugui fer el ciutadà.

Notícia relacionada


Inici previst: 18/feb/19 | Fi previst: 31/mar/19

Les obres, que es preveu tinguin una durada de sis setmanes, tenen com a objectiu la millora de l’accessibilitat. La zona d’aparcament del passeig es veurà afectada mentre durin els treballs.
També es preveu tallar el trànsit durant una jornada, de 9.30 a 16 h, per a la retirada de dos arbres del carrer.


Inici previst: 9/feb/19 | Fi previst: 10/abr/19

El tram de la rotonda de l'hipòdrom entre la carretera de Rubí i el carrer de Vallespir quedarà tallat al trànsit a partir del cap de setmana del 9 i 10 de febrer. Es tracta d'una restricció que es repetirà tots els caps de setmana i que servirà per acostumar els conductors i calcular l'impacte que es derivarà la introducció del carril bici que travessarà la rotonda. Derivat del tall, no es podrà accedir a la rotonda des de la carretera de Rubí i tampoc no es podrà accedir a Vallespir des de la rotonda.
24-02-2019: L'Ajuntament ha suspès 'de moment' els talls de trànsit durant els caps de setmana a la rotonda de l'hipòdrom

Notícia relacionada


Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat