La Comissió de Carnaval s'oposa a la decisió del Gall de cloure el Carnaval però la respecta


  • Comparteix:

El Gall de Carnaval

El Gall de Carnaval

Aquest dimecres s'ha acabat oficialment el Carnaval 2016. Aquesta festa, que va començar el passat dijous Gras amb la presa de poder del Gall a l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha finalitzat després d'uns quants dies de festa i xerinola per diferents espais de Sant Cugat.

La presa de poder, demanada per multitud de santcugatencs i santcugatenques i perpetrada pel Gall i els seus col·laboradors, entre d'altres la Comissió de Carnaval, va ser de les més sonades dels últims anys amb l'okupació inclosa de l'Ajuntament i la celebració d'una festa dins el Hall de l'Ajuntament fins a altes hores de la nit.

Dimecres de cendra, com marca la tradició, és el dia que posa punt final a la festa. S'havia especulat que el Gall podia saltar-se les normes establertes pel Sindicat de Reis Carnestoltes, però finalment ha sucumbit i ha agafat admetent que tanta festa s'havia d'acabar.

La Comissió de Carnaval, que ha acompanyat el Gall a tornar la bara de comandament a Mercè Conesa, malgrat estar esgotats de tants dies d'organitzar actes, espectacles i festes, han explicat que no estan ben bé d'acord amb la decisió del Gall d'aturar la festa, però han subratllat que 'qui mana és el Gall i si diu que cal acabar les orgies desenfrenades de festa, cal acabar-les'. Esperen, però, que altres anys el Gall desobeeixi un sindicat que consideren 'retrògrad' i que 'no està al servei de la ciutadania'.

Fonts no revelades han aportat la informació que fins i tot hi ha hagut membres de la Comissió que s'han encadenat a les piles de cadires del Ball de Gitanes com a mesura de pressió, però amb l'ajuda d'un grup de mediadors s'ha arribat a l'acord de comprometre's a estudiar una ampliació del Carnaval de cara a properes edicions a canvi de donar per acabada la present edició.

COMISSIÓ DE CARNAVAL DE SANT CUGAT



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.