La mobilitat a les entrades i sortides de Sant Cugat


  • Comparteix:

Els Reis d'Orient van arribar divendres puntualment a Sant Cugat en helicòpter, i no és la primera vegada. Ses majestats són molt i molt espavilats i coneixedors del territori on s'han de moure. Com a conseqüència del seu coneixement de les vies de Sant Cugat saben que en les hores punta les entrades i sortides de la ciutat, regulades des de fa anys i panys, per unes grans rotondes són difícils de transitar de forma fluida i ecològicament sostenible des de fa uns anys amb el creixement de població que la ciutat està experimentant.

Sembla ser que el consistori està preparant mesures per millorar la mobilitat en aquests punts estratègics de la ciutat, on les rotondes ja no són un element de regulació efectiu en franges horàries d'ús intensiu d'aquestes vies.

Tant debò els Reis d'Orient hagin portat a Sant Cugat un regal per als veïns i veïnes de la ciutat que es tradueixi en solucions a aquesta problemàtica que fa temps que dura i ens incomoda i posa en risc, en major o menor mesura, a les santcugatenques i santcugatencs.

Joan Carles de Blas Salvador és llicenciat en Filosofia i Màster de Polítiques Públiques en Seguretat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.