Les noves àrees verdes a Sant Cugat


  • Comparteix:

Les àrees verdes d'estacionament regulat, segons informacions que corren per mitjans locals, s'implementaran durant el primer trimestre de 2018 a determinats barris de la ciutat dins les mesures que contempla el Pla de Mobilitat local.

Que en determinats barris de Sant Cugat és més difícil estacionar els vehicles a la via pública que en d'altres és una realitat a la que cal donar respostes diverses perquè la diversitat de necessitats de mobilitat així ho demana. Però realment les àrees verdes seran el remei per al malalt?

Aquesta mesura d'establir zones de la ciutat amb estacionament regulat per àrea verda, si no s'estableixen com a zones exclusives per a veïns i veïnes del barri, no aconsegueixen assolir l'objectiu de facilitar l'estacionament als mateixos tot i haver de pagar la corresponent taxa anual.

El veïnat, en molts casos de viles i ciutats on ja hi ha àrea verda, tot i pagar anualment es troba que no pot estacionar prop del seu domicili, cosa que acaba en àrees verdes exclusives sense rotació. Aquesta situació provoca que l'àrea verda s'hagi d'anar extenent com una taca d'oli per zones properes per poder garantir als que paguen anualment la taxa un estacionament prop de casa.

Com a conseqüència, la mesura que inicialment pot presentar-se com a aventatjosa acaba convertint-se en un element recaptatori que no soluciona el problema que pretén resoldre. L'exemple més clar el tenim a la ciutat veïna de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.