Sobre la valoració de la seguretat a Sant Cugat


  • Comparteix:

Recentment s'ha publicat a Cugat.cat la valoració de la seguretat a la ciutat per part de la formació política Ciutadans. No puc estar més d'acord en què manquen efectius dels dos cossos de seguretat pública que tenen les competències del servei bàsic de policia, que operen a la ciutat i que en depenen de l'Ajuntament i de la Generalitat respectivament. I també en que cal rejovenir la plantilla del cos de la policia local, a banda d'altres grans qüestions a resoldre i que requereixen una bona diagnosi.

D'altra banda, vull destacar que demanar que els cossos de la Guàrdia Civil i de la Policia Nacional s'impliquin en el servei bàsic de seguretat ciutadana, primer, demostra o tenir poc coneixement de les competències que desenvolupen aquests dos operadors a la ciutat, perquè ja ho fan, o volgudament ser una proposta populista que com a ciutadà celebraria si això impliques més patrullatge uniformat efectiu al carrer d'aquests dos cossos de seguretat pública estatal, cosa que no serà.

A la seguretat a Sant Cugat li cal un pacte local entre totes les forces polítiques que superi el simple recurs de desgast de l'adversari polític.

JOAN CARLES DE BLAS



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.