Fem net de corrupció, fem una República


  • Comparteix:

Hi ha una sentència judicial que vincula el govern de Sant Cugat amb el finançament il·legal de CiU i existeixen sospites que no es tracta d'un fet aïllat a la ciutat. Així mateix, no hi ha hagut depuració de responsabilitats, explicacions suficients, disculpes, ni retorn dels diners robats.

Mantenir ombres de dubtes sobre la corrupció a les files de l'independentisme no ajuda a la causa en absolut. De fet, ens resta suports entre els que no ho tenen tan clar. Cal que els partidaris de la República siguem els primers en voler fer net i ens comprometem amb eliminar la xacra corrupta de l'ADN de l'ajuntament d'aquesta ciutat. A Sant Cugat, sobra tothom que estigui vinculat al robatori de diners públics. I això és especialment important en una ciutat on un partit espanyolista i dretà va ser segona força a les passades eleccions de desembre.

Per tal de dibuixar una República lliure de corruptes, cal fer net. És imprescindible que CiU Sant Cugat torni els diners robats, demani perdó i depuri responsabilitats.

PERE ROC FERNÀNDEZ



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.