Seguretat a petició de cessaments


  • Comparteix:

Davant les recents informacions sobre la petició que es farà, al proper plenari, de cessament del director de l'àrea de seguretat municipal, publicades al digital Cugat.cat, no em puc estar de fer els següents comentaris. Quan un equip no funciona, el més fàcil és canviar l'entrenador. Això és el que pretén demanar Ciutadans a Sant Cugat en el proper consell plenari.

Al meu entendre és la part més feble la que es pretén fer responsable d'una situació que vivim els santcugatencs que té molts responsables, començant per la totalitat de la plantilla del cos local de policia, entre altres actors.

Jaume González no em puc creure que sigui tan mal director perquè va ser seleccionat d'entre 12 grans experts de la seguretat pública a Catalunya.

En el cas que hi hagi raons per demanar el seu cessament, s'hauria de fer extensiu i demanar també els cessaments dels responsables de que ell, i no cap dels altres 11 candidats, fos seleccionat pel càrrec.

La seguretat a Sant Cugat necessita teixir complicitats per trobar la manera de que una àrea municipal funcioni i no buscar bocs espiatoris. Qui serà el proper?

Com a ciutadà de Sant Cugat estic molt decebut d'aquesta àrea perquè els santcugatencs ho patim, però no d'en Jaume González.

A Sant Cugat cal un pacte per la seguretat entre totes les forces polítiques, els sindicats i els tècnics i directius, que es tradueixi en un nou acord de condicions de treball que s'ajusti a les necessitats de la ciutat dotant a l'àrea de seguretat dels recursos humans, econòmics i materials necessaris, i això, encara està pendent de ser una realitat.

Joan Carles de Blas Salvador



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.