Sobre la conferència de Jordi Pujol a Sant Cugat


  • Comparteix:

He llegit l'article del Víctor Alexandre que ha publicat sobre aquest tema, i en el que hi estic totalment d'acord. Em sorprèn però que la moció que ha presentat el Partit Popular junt amb Ciudadanos en el darrer ple municipal hagi estat també acceptat per la resta de partits polítics a excepció del PDeCAT-Demòcrates i del regidor no adscrit Xavier Cortés.

Conec al senyor Pujol des de sempre, i darrerament he coincidit amb ell en diferents actes culturals com representacions teatrals, concerts i taules rodones en les que ell ha participat, i sempre ha estat rebut amb respecte i afectuosament. En l'acte que va fer-se on tots els expresidents demanaven en els presos polítics la fi de la vaga de fam, ell va assistir-hi al costat dels expresidents Maragall i Mas.

Per tots aquests motius, em dol que una ciutat oberta i culta com Sant Cugat, els partits polítics hagin acceptat la reprovació del senyor Pujol que li impedeix assistir a cap acte i penalitza a la resta d'institucions que vulguin contractar-lo.

Precisament el dia de la seva conferència a la Unesco, estava convidat a casa meva i vam compartir dinar amb la Laura i la seva esposa Marta. És per això que em pregunto, quina seria la sentència del senyor Benejam, com a promotor de la moció contra el senyor Pujol, per haver fet un acte tan atrevit com el de convidar uns amics a casa meva, cosa que penso seguir fent sempre que ens plagui.

Espero el veredicte en el proper ple municipal de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.