Carta del lector


  • Comparteix:

Actuació policial que ha frenat l'okupació / Foto: Cedida

Actuació policial que ha frenat l'okupació / Foto: Cedida

El meu agraïment per l'efectivitat i bon tracte de la Policia Local, que en un quart d'hora ha solucionat una 'okupació'. Aquest és el cos policial que volem: àgil, efectiu i sensat. Sembla que pagar cada mes la hipoteca no té cap importància ja que qualsevol pot 'okupar' una casa i, fins i tot, llogar-la a altres 'okupes'.

Per què les lleis són tan proteccionistes amb els 'okupes' i tan perjudicials per a les persones que durant 20 o 30 anys van pagant la hipoteca? Ara amb les eleccions, ens agradaria a la gent de bé -que encara creiem que som la majoria- que els candidats ens diguessin com pensen aturar la invasió d''okupes' que tenim a Valldoreix i a la Floresta, i també a tot el municipi i a l'Estat espanyol.

És molt trist que no puguis posar un cartell de 'Es lloga' o 'Es ven' en una finca perquè uns 'jetas' n'estiguin a l'aguait i intentin 'okupar-la'. A més, si ho denuncies, un cop guanyes la casa ja està destrossada i l'has de fer tota nova. Algun partit o candidat ens pot garantir als propietaris la mateixa seguretat jurídica que tenen a Alemanya?

SEBASTIÀ ALTET



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.