Els districtes tindran una comissaria descentralitzada de la Policia Local

La subseu s'ubicarà a Valldoreix i estarà habilitada aquest mandat


  • Comparteix:

L'equip de govern vol instal·lar a Valldoreix una subcomissaria descentralitzada que doni servei als districtes. La intenció és que estigui operativa durant aquest mandat, fet pel qual ja s'està buscant local, segons ha avançat a Cugat Mèdia el regidor de Seguretat Ciutadana, Francesc Carol.

De moment, ha concretat Carol, comptarà amb els tres efectius, dos de fixes, que donen servei a l'EMD de Valldoreix. De la mateixa manera, però, el nou equipament podria acollir la seu d'altres efectius com els agents de la unitat especialitzada en robatoris amb força a domicilis, fet que els permetria estar més a prop dels accessos al municipi i dels districtes, punts afectats per aquest tipus de delictes.

A més, des de la regidoria de Seguretat Ciutadana es plantegen la possibilitat d'acollir també membres de Protecció Civil i de l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF). La voluntat és que la subcomissaria descentralitzada de la Policia Local funcioni 24 hores al dia.




Francesc Carol

És una subcomissaria descentralitzada. Ha de donar suport a Valldoreix, la Floresta i a les Planes.

Francesc Carol

La intenció és que estigui 24h amb alguna persona per fer l'atenció. Per tant són els agents que estan destinats, més aquesta persona i efectius de Protecció Civil, ADF i la unitat especialitzada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.