Un any de canvi de govern


  • Comparteix:

Malgrat alguns encara pensin que el canvi de govern que es va produir a Sant Cugat el 15 de juny de 2019 hagi estat un pacte anti natura, el cert és que era un canvi necessari igual que el que es va produir a Barcelona a l'any 2011.

Tot i que els escenaris eren diferents, ja que Junt per SantCugat va guanyar les eleccions, el cert és que les ganes de canvi hi eren fora dels que van votar a Junts que demanaven una continuïtat al preu que fos.

Com a veí de Sant Cugat des de 2008, com a volpellerenc, crec que el canvi encara és molt recent per a valorar-lo amb justícia i mesura.

Aquest govern, tot i ser d'esquerres diverses té un repte enorme per davant que el mantindrà unit i encara li queden 3 anys per anar-ho demostrant, el repte de fer entendre a Junts per Sant Cugat que són un partit a l'oposició i que al govern hi són uns altres que malgrat les diferències profundes entre ells, que hi són, governen la ciutat de Sant Cugat, amb encerts, amb errors, però ara, governen ERC, PSC i la CUP.

JOAN CARLES DE BLAS



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.