Mestres de l'escola La Floresta sobre la vaga de docents


  • Comparteix:

Interior d'un centre escolar amb hidrogel / Foto: Cugat Mèdia

Interior d'un centre escolar amb hidrogel / Foto: Cugat Mèdia

Aquest any hem començat el curs amb una situació molt complexa. Manca de personal docent, manca d'administrativa, infradotació d'EPIS, de termòmetres, mesures confuses i canviants...Així i tot, hem treballat moltes hores amb moltes ganes per tal de donar la millor qualitat possible al nostre alumnat. Unes bones rebudes i temps per dedicar a tot allò que considerem important. Ens hem preocupat per mantenir una bona comunicació amb les famílies, tot i la distància física... la confiança no la podem perdre, i aquest any menys que cap altre!

Passat un mes de la reobertura de les aules, alguns sindicats s'han mobilitzat i ens han convocat a dos dies de vaga, el divendres de la setmana passada i aquest dijous.

Amb tots els punts no hi podem estar més d'acord. Tenim ganes que se senti la nostra veu davant la impotència de la situació. Malgrat tot, pensem que una vaga no és la solució.

Els nostres infants necessiten més que mai venir a l'escola, compartir, aprendre els uns dels altres, normalitzar de nou allò que era tan quotidià, i tot i que pensem que no és el millor escenari, pensem que estem oferint el millor que en aquests moments podem donar.

A l'escola hem decidit venir a treballar, com qualsevol altre dia, però no hem volgut renunciar a fer-nos escoltar!

Moltes gràcies a tots els mitjans de comunicació que ens heu donat l'oportunitat de DIR.

Mestres de l'escola La Floresta de Sant Cugat del Vallès



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.