Carta oberta als veïns de Mira-sol amb relació a l’espai de socialització de gossos


  • Comparteix:

Una de les propostes del veïnat / Foto: Xavier Olivella

Una de les propostes del veïnat / Foto: Xavier Olivella

Marco Simarro, regidor de Participació i Barris, va comparèixer aquest dilluns al Ple Municipal en resposta a les queixes per la ubicació de l'espai de socialització de gossos a Mira-sol, però no va contestar a la pregunta formulada pels veïns: 'Per què s'instal·la un correcà a tocar dels nostres habitatges, quan no n'hi cap a Sant Cugat ni a cap ciutat propera?'

En totes les mocions sobre espais de socialització de gossos consultats de Sant Cugat i d’altres poblacions properes, s’indica que aquests espais han d’estar “allunyats dels habitatges”. És una qüestió de sentit comú i de convivència bàsica.

Que potser per a l’Ajuntament de Sant Cugat nosaltres, a Mira-sol, som ciutadans de segona?

En Simarro també diu que "és un projecte que neix amb suport veïnal”. Nosaltres també estem a favor de l’espai de socialització de gossos, però en el lloc correcte. Com estem a favor de plantar arbres, però no on molestin el veïnat o siguin un perill.

Un projecte amb suport veïnal no vol dir que es pugui malmetre la convivència ni la qualitat de vida d’altres veïns. L’error no és la idea de l’espai, sinó la seva ubicació, que es va fer sense cap estudi previ ni tenint en compte l’opinió dels veïns, aprofitant que hi ha un buit legal pel que fa a normativa.

Vigileu, veïns de Mira-sol, perquè l’Ajuntament us pot instal·lar un correcà allí on vulgui, sense tenir en compte els veïns pel que fa a olors, mosques i sorolls.

L'Ajuntament no vol rectificar i s'entesta a mantenir una infraestructura que només porta problemes de convivència, a un lloc on els gossos ja passejaven lliurement sense molestar a ningú.

XAVIER OLIVELLA



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.