En memòria de 'Siscu' Tobella


  • Comparteix:

Exterior de la botiga Tobella als anys 70 / Foto: Cedida (Siscu Tobella)

Exterior de la botiga Tobella als anys 70 / Foto: Cedida (Siscu Tobella)

Ens costa imaginar-nos el carrer de Santiago Rusiñol sense el Siscu Tobella sempre amunt i avall. Treballador incansable i amant de la família, dels amics, del poble i de la cultura. Ell sempre era present en totes les activitats de carrer i ho feia a tota hora i dia de la setmana.

Muntava els equips de so i vetllava perquè tota l'activitat cultural funcionés de principi fins al final. Tot el que feia pels altres era com si fos per a ell mateix. Llegia, anava al Teatre-Auditori, li agradava el teatre, la música i s'emocionava fàcilment.

Ens deixa un personatge important de Sant Cugat. Emprenedor nat i amb una gran capacitat engrescadora per al món de la cultura i la cultura popular. Amb la seva discreció i el seu amor per la cultura estava present en tot allò que era capaç de donar un cop de mà.

Va ser un gran col.laborador del departament de Cultura. La seva feina, professional i entusiasta, ha estat un bon exemple per als que creiem en la veritable cultura del poble. Sempre el recordarem enfilat a les escales, connectant els equips de veus per tants d’arbres i tantes Festes de Tardor, endollant els micròfons per donar veu a la poesia, la cançó, al teatre i molts més esdeveniments culturals amb els que sempre estava disposat a col·laborar.

També, recordem els seus inicis, quan era al capdavant d’una petita botiga d’electrodomèstics i reparacions, anava amb la seva furgoneta repartint tecnologia domèstica per totes les cases de Sant Cugat i Bellaterra. De la seva gestió emprenedora, va fer "el petit imperi TOBELLA" a Sant Cugat. Va donar feina i servei a molts veïns i veïnes santcugatencques. Era fill de Sant Cugat encara que els seus orígens no estaven arrelats a Sant Cugat.

Una gran pèrdua d’un gran santcugatenc, que es mereixeria la medalla de la ciutat a títol pòstum.

Descansa en pau, bon amic

Àlvar Roda, Toni Samsó i Rogeli Pedró, equip de Converses Consentides de Cugat Mèdia



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.