Tornem a la presencialitat


  • Comparteix:

Logotip de Wise People

Logotip de Wise People

Aquesta setmana hem recuperat una meravella gairebé oblidada, una sessió de formació presencial.

En aquest temps de pandèmia no ens hem aturat, al contrari, Wise People Sant Cugat no hem parat de fer arribar als nostres associats informació sobre ofertes de formació gratuïtes on-line, referents a competències transversals, recursos per cercar feina, etc,; hem difós l'oferta de Sant Cugat Feina, del SOC, de Generación Savia, de Barcelona Activa, de les Cambres de Comerç, i de moltes més empreses i entitats que han ofert els seus recursos a la xarxa.

Hem pogut organitzar quatre 'webinars' de producció pròpia, especialment adaptats al nostre col·lectiu, desocupats de +45 anys.

I aquesta setmana hem pogut fer una sessió de formació presencial, hem recuperat la riquesa de les interaccions que es generen quan no hi ha una pantalla entremig.

Sort hem tingut de l'existència d'internet, però no oblidem que una de les necessitats fonamentals del nostre col·lectiu es l'acompanyament molt proper; la presencia física hi juga un paper cabdal.

Continuem amb una xifra d'atur registrat en la nostra ciutat de més de 1.800 persones +45; és una xifra que malauradament es resideix a baixar, ho fa amb comptagotes; a Wise hem pogut celebrar aquestes darreres setmanes que unes quantes persones del col·lectiu han trobat feina o els hi han renovat contractes; és només una gota d'aigua en un mar molt gran però ens dona impuls per tirar endavant.

Animem a tots els que estiguin sense feina i tinguin més de 45 anys es posin en contacte amb nosaltres, a través del mail wp@wisepeoplesantcugat.cat o per telèfon al 636 893 161

Wise People Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.