GRÀCIES, de part de la família de l'Antoni Aguilera


  • Comparteix:

Antoni Aguilera amb la seva esposa Pili Gassull / Foto: Cedida

Antoni Aguilera amb la seva esposa Pili Gassull / Foto: Cedida

Aquests dies hem acomiadat l'Antoni Aguilera, el nostre marit, pare, avi, tiet, sogre, cunyat, amic. El dolor i el buit de la pèrdua d'un familiar és molt gran, més quan es tracta d'una persona com l'Antoni, guia i referent del nostre Niu que ha sabut crear, cohesionar, mantenir i fer créixer. Trobades a casa, a cases rurals, celebracions, moments bons i no tan bons, sempre junts, i sempre ell, discretament, liderant. De vegades, els que estem a prop de persones tan grans, no som capaços de veure la seva magnitud, malgrat coneixem el seu valor.

Les vostres moltes mostres d'afecte, missatges de reconeixement, paraules boniques, acompanyament, escalf, ...no redueixen el nostre dolor, però sí reconforten, sí acompanyen i reconeixen una persona que, a més del valor familiar, ha dedicat, desinteressadament, tant de temps a ajudar els altres.

Per tot això, la família volem agrair-vos els vostres missatges i l'escalf que hem rebut, que ens hagueu acompanyat en aquests moments tan tristos i en l'últim adeu a l'Antoni. Tenim molt present totes les mostres d'estima de les entitats socials, culturals i esportives a les que ell ha estat tan vinculat i que tan apreciava i respectava. Permeteu-nos que fem un agraïment especial a tota la família de Creu Roja, la que va ser la segona casa de l'Antoni i on hi va trobar gent que el va acompanyar en el camí. Ell sempre ha estat molt orgullós del gran equip de voluntaris de la Creu Roja i de formar-ne part, nosaltres també ho estem.

Gràcies, gràcies, gràcies, de part de l'Antoni des del cel i de part nostra!



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.