Sant Cugat o Sant Cagat?


  • Comparteix:

Imatge d'un contenidor / Foto: Cedida per Marta Grifol

Imatge d'un contenidor / Foto: Cedida per Marta Grifol

No som pocs els que pensem que en els últims temps Sant Cugat ha degenerat de manera exagerada en matèria de neteja. És difícil caminar més de 20 metres sense sentir una pudor repugnant de contenidor podrit i sucós, quedar ofegat amb una bafarada d'olor de pipí de gos o pitjor encara, trepitjar un excrement.

Les rates campen per les brosses que s'amunteguen a terra com si fossin a casa seva i és que probablement hi són! Sant Cugat és, actualment, el paradís per a elles.

Malauradament no ho és pels contribuents. Passejant pel carrer sento la gent parlar-ne... Tapant-se els nassos mentre passen per davant dels contenidors soterrats que desprenen una ferum repugnant. Amics, veïns i coneguts, tothom està esgarrifat. Allà on vagis: Monestir, Mercat Pere Sant, Dr. Galtés, C. Valldoreix... no has acabat de refer-te d'una pudor, que ensopegues amb una de pitjor que et deixa l'estómac regirat.

De tant en tant a través dels mitjans sentim explicacions del perquè estem així. Xerrameca, cantarella, estèril i frustrant que mira de calmar als ciutadans.

Senyors, que Sant Cugat està deixat, ronyós, pudent, i ple de rates, això no cal que ens ho expliquin, és un fet que desgraciadament hem d'afrontar cada dia.

Sembla evident, que sigui com sigui, el sistema actual de neteja NO FUNCIONA.

La seva feina no és explicar-nos per què estem en una situació tan lamentable. No volem saber quants dies a la setmana netegen, quins productes utilitzen, no volem detalls. No és la nostra feina! Prou de rotllos! Hi ha un problema i la seva feina, el seu mandat, és trobar una SOLUCIÓ! CAL NETEJAR MÉS I MILLOR, cal dedicar més recursos a aquesta tasca.

Espero de tot cor que la campanya electoral tracti aquest tema amb la serietat que mereix, que no és poca.

No oblidem que les eleccions municipals tenen un caire molt distant al de les autonòmiques o estatals. A les municipals els colors, les ideologies, i els partits, no estan tan marcats. El que preval és que visquem en un lloc net, agradable, segur, equipat, i a l'alçada del nivell d'impostos que paguem.

Malauradament, en els últims temps no és el cas.

MARTA GRIFOL



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.