Les institucions domestiquen


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del ple municipal de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu del ple municipal de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

He escoltat últimament un gran rebombori sobre un futur govern a Espanya entre PP i Vox. Molta gent afirma que amb Vox l'estat del benestar acabarà. No és cert malgrat que el partit neofranquista defensi l'estat del malestar.

Tinc una bona notícia. Per molt que vulguin la majoria de militants de Vox, aquest partit no acabarà amb les llibertats individuals que molts defensem.

D'entrada es volien petar la Unió Europea i tenen a quatre europarlamentaris gaudint d'uns bons sous europeus de les institucions que repudien.

Amb les comunitats autònomes igual. Anaven de 'terminators' amb les autonomies i a Castella i Lleó el pobre García Gallardo gaudeix d'una vicepresidència sense funcions i una 'modesta' nòmina anual de 79.570,96 euros.

Havent exposat totes aquestes circumstàncies, faig la següent pregunta: hem de tenir por que Vox obtingui representació a l'Ajuntament de Sant Cugat? Doncs no.

Obtindran entre 1 i 3 regidors i ocuparan l'espai de Ciudadanos, així com les seves funcions: llegiran quatre directrius que arribaran des de Madrid i difamaran l'independentisme com feien els seus predecessors.

Seria una mica com posar una samarreta blanca a la rentadora amb la roba de color: la tonalitat pot canviar, però seguirà tenint la mateixa funció.

JOSEP ARCAS



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.