Commoció a les Planes per la pèrdua de mossèn Pere


  • Comparteix:

Les Planes ha rebut amb consternació la mort de mossèn Pere Grau, rector de la parròquia de la mare de Déu de la Salut del districte. Veïns i entitats han lamentat la pèrdua del religiós, que ha estat al capdavant de l'església durant prop de 50 anys. La cerimònia de comiat de mossèn Pere tindrà lloc aquest divendres, a dos quarts d'onze del matí, al santuari de les Planes.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat la tasca de Grau i la dedicació en el dia a dia de les Planes. Conesa ha lamentat la mort de mossèn Pere i la pèrdua que suposa per al barri.

Mercè Conesa

Vull fer palès un sentiment de tristesa. Ha estat una persona destacada a les Planes i ha estat al costat de les famílies. Era un home d'una gran fe.


El president del consell de barri de les Planes, el planenc Joan Puigdomènech, ha remarcat la contribució del mossèn al districte i avança que és necessari que Grau rebi un nou coneixement de la ciutat.

Joan Puigdomènech

És un home bo que ha marcat amb el seu caràcter la vida de les Planes. D'alguna forma l'haurem de recordar amb algun carrer o plaça.


El president de l'Associació de Veïns i Propietaris, Sergi Torres, ha destacat la implicació del religiós amb el barri i els veïns i el caràcter lluitador.

Sergi Torres

Va ser un dels fundadors del barri i va treballar per ajudar totes les associacions i tothom. Segurament, ara estarà discutint amb el seu cap, com ell deia.


La membre de la Comissió de Festes, Begoña Paradeda, ha afirmat que el traspàs de Mossèn Pere la toca 'de molt a prop' i s'ha mostrat consternada. Paradeda ha aprofitat per donar les gràcies al sacerdot.

Begoña Paradeda

Hi ha coses que fan mal, però s'han de superar. Gràcies, Pere! Una altra cosa no es pot dir.


El rector de la parròquia de Sant Pere d'Octavià, Blai Blanquer, ha explicat que amb mossèn Pere van ser companys d'estudi i que 'ha perdut un amic'. També ha posat de relleu la feina que ha fet a les Planes.

Mossen Blai Blanquer

Les Planes és el que és perquè hi ha hagut un cor que hi ha donat vida i vigor en molts aspectes. Estic segur que Jesús li obrirà el camí cap a la casa del Pare.


La missa de difunts de dilluns vinent de la parròquia de Sant Pere recordarà mossèn Pere.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.