2003: Inauguració de l'escola bressol Tricicle del Parc Central


  • Comparteix:

L'Escola Bressol Tricicle s'inaugurava l'any 2003 / Foto: Cedida per l'Escola Bressol Tricicle

L'Escola Bressol Tricicle s'inaugurava l'any 2003 / Foto: Cedida per l'Escola Bressol Tricicle

El 16 de març de 2003, un centenar de santcugatencs i santcugatenques assistien a la inauguració de l'escola bressol Tricicle, situada al Parc Central.

El centre, que va tenir un cost de 516.000 euros, havia obert les seves portes al setembre anterior amb l'objectiu de donar suport i servei a les famílies de Sant Cugat. La decisió d'endarrerir la inauguració, va ser fruit de la voluntat per part de la direcció de fomentar que l'equip de mestres, nens i famílies tinguessin temps de conèixer-se abans.

Professors i families van participar a la festa d'inauguració
Professors i families van participar a la festa d'inauguració/ Foto: Cedida per l'escola bressol Tricicle


La celebració tenir animació i l'actuació de Cesc Serra, així com la presència de l'exalcalde Lluís Recoder, encarregat de descobrir la placa oficial de l'escola i de lliurar-li un antic tricicle de ferro en honor al seu nom. Aquell dia Recoder va voler destacar la importància de la responsabilitat en l'educació dels més petits, assegurant que des de l'Ajuntament es volia 'ajudar a educar nens compromesos amb la nostra ciutat'.
L'exalcalde Lluís Recoder va lliurar un antic tricicle de ferro en honor al nom de l'escola/ Foto: Cedida per l'escola bressol Tricicle
L'exalcalde Lluís Recoder va lliurar un antic tricicle de ferro en honor al nom de l'escola/ Foto: Cedida per l'escola bressol Tricicle


El 23 de març del mateix any, s'inaugurava també l'Escola Bressol Cavall Fort. D'aquesta manera, amb els dos nous centres, s'incrementava fins a sis el nombre de centres municipals i Sant Cugat es convertia en la tercera ciutat catalana en nombre d'escoles bressol.

Actualment el municipi té vuit escoles bressol de titularitat pública repartides arreu del territori, set que depenen del Patronat Municipal d'Educació i una de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.