2011: Un estruç causa retencions als Túnels de Vallvidrera


  • Comparteix:

2011: Un estruç causa retencions als Túnels de Vallvidrera / Foto: Public Domain Picture

2011: Un estruç causa retencions als Túnels de Vallvidrera / Foto: Public Domain Picture

Durant el vespre del 18 de març de 2011, un estruç causava retencions als Túnels de Vallvidrera a l'alçada del túnel de la Floresta i va generar congestions al trànsit fins que va abandonar la carretera.

Davant la seva aparició, els operaris dels Túnels de Vallvidrera van haver d'aturar el trànsit i quan van intentar atrapar-lo, va fugir.

L'octubre passat, Sant Cugat revivia uns fets similars en escapar-se un emú d'una finca santcugatenca. Aquell dia els avisos van incrementar quan l'animal va aparèixer a la plaça de Can Cadena, des d'on iniciava un periple pel passeig de Valldoreix, carrer de Sant Antoni, carrer de Francesc Moragas, avinguda de Gràcia i el carrer de Barcelona, on finalment queia fulminat.

Dies més tard, l'Ajuntament informava que s'havia localitzat el propietari de l'emú i que s'obririen les diligències per si se li havia d'aplicar algun tipus de sanció. A més, el consistori va recordar que tenir aquests animals exòtics està prohibit al municipi i regulat a través d’una ordenança municipal.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.