2012: El CAP Turó de Can Mates entra en funcionament


  • Comparteix:

EL CAP Turó de Can Mates obria les portes l'any 2012 / Foto: Localpres

EL CAP Turó de Can Mates obria les portes l'any 2012 / Foto: Localpres

El 26 de març de l'any 2012, el Centre d'Atenció Primària (CAP) Turó de Can Mates es convertia en el tercer CAP de la ciutat. Tal dia com avui, les instal·lacions obrien les seves portes per atendre les 400 persones que van passar-hi durant la jornada.

Gestionat per Mútua Terrasa, aquest tercer CAP arribava amb 3.500 metres quadrats repartits en tres plantes i una capacitat per atendre 30.000 persones, tot i que començava atenent a 18.000 veïns. El centre comptava amb una nova especialitat, l'otorrinolaringologia, a més d'aglutinar els serveis ja existents de neurologia, odontologia, salut sexual i la secció infantil-juvenil del Centre de Salut Mental.

L'entrada en funcionament d'aquest nou centre va obligar a reordenar el mapa assistencial sanitari de la ciutat. Durant els primers mesos, gairebé dos milers de santcugatencs van sol·licitar diferents canvis de CAP.

Dies abans, el centre s'obria a la ciutadania perquè poguessin visitar les instal·lacions i el nou equipament sanitari. Tot i sortir força satisfets de la visita, alguns dels visitants mostraven la seva preocupació pels accessos en transport públic i la manca d'aparcament a la zona de l'equipament sanitari. Una qüestió que davant de les reivindicacions dels veïns de Mira-sol, es va resoldre mesos més tard unint el districte amb el Centre a través de la línia d’autobús urbà L11. Així mateix, darrerament s'hi ha habilitat un espai per aparcar els cotxes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.