2015: Es col·loca la primera pedra de la promoció d'habitatges a Rius i Taulet


  • Comparteix:

La primera pedra es va col·locar l'any 2015/ Foto: Localpres

La primera pedra es va col·locar l'any 2015/ Foto: Localpres

La primera pedra de la promoció d'habitatges de l'avinguda de Rius i Taulet es col·locava el 28 de març de 2015. L'edifici començava a construir-se a través de l'empresa municipal Promusa i forma part del Pla Estratègic de l'Habitatge i del Pla d'Acció Promusa 2030, que preveu construir més de mil pisos de lloguer protegit en els propers anys.

Situat a l'espai de l'antiga benzinera de la via, el projecte oferiria 39 pisos d'uns 40 metres quadrats amb una habitació i pensats per a gent gran en situació de vulnerabilitat. D'aquests 39 pisos, finalment se'n reservarien set per a col·lectius vulnerables. A la part baixa de l'edifici, s'hi instal·larien cinc locals comercials i també es construiria un aparcament de 100 places per donar servei als llogaters, però també als usuaris del mercat de Sant Pere.

L'exalcaldessa Mercè Conesa explicava durant l'acte que l'aparcament també donaria servei al Teatre la Unió i que amb aquest projecte es recuperaria la façana de l'avinguda i s'embelliria el centre de la ciutat.



Els sorteig dels pisos es feia finalment l'any 2018 i ha estat durant aquest passat mes de març quan s'han lliurat definitivament les claus dels habitatges.

Imatge actual dels pisos
Imatge actual dels pisos/ Foto: Cugat.cat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.