2016: Comencen les obres a Can Quitèria, pas previ per convertir-se en el Centre-Grau Garriga d'Art Tèxtil


  • Comparteix:

Foto actual de Can Quitèria / Foto: Cugat.cat

Foto actual de Can Quitèria / Foto: Cugat.cat

El 5 d'abril de 2016, s'iniciaven les obres per reconvertir la masia de Can Quitèria en el Centre-Grau Garriga d'Art Tèxtil. Amb el projecte, se sanejaria l'estructura de l'immoble perquè més endavant s'hi poguessin dur a terme els treballs definitius de museïtzació i d'adequació de la masia com a espai cultural.



Un any després finalitzava la rehabilitació, però la seva obertura no es faria realitat fins aquest 2019 a causa de l'estudi previ que es va fer de museïtzació i a la negociació, encara oberta, amb la família de l'artista per concretar quina obra s'hi exposaria.

No ha estat fins al març quan finalment el Centre Grau-Garriga d'Art Tèxtil Contemporani ha obert al públic. El passat diumenge 10 de març, es realitzava amb una jornada de visites express de mitja hora fins a les dotze del migdia, ja que el nou espai no tindrà inauguració institucional amb motiu del període electoral.

L'equipament exhibirà principalment tapissos del santcugatenc Grau-Garriga, que fins ara es trobaven a la Casa Aymat, però també tindrà capacitat per acollir altres exposicions i activitats addicionals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.