2015: El Grup Mediterrània celebra el seu 20è aniversari


  • Comparteix:

Imatge de la celebració / Foto: Cugat.cat

Imatge de la celebració / Foto: Cugat.cat

L'any 2015, el Grup Mediterrània complia 20 anys amb el repte de continuar creixent i portant les danses tradicionals a dalt de l'escenari.

La formació escollia el dissabte 11 d'abril per dur a terme la celebració. Els Geganters, els Castellers, els Bastoners, els Diables, els Caparrots i l'Esbart van acompanyar l'entitat en la festa d'aniversari, que també va servir per recordar la trajectòria del grup i celebrar els cinc anys de l'Escola de Música Tradicional (EMSTC).

La festa donava el tret de sortida amb una cercavila que s'iniciava al Teatre la Unió i que finalitzava el seu recorregut a la plaça d'Octavià. Allà hi tindrien lloc diverses activitats, de les que hi destacaren el pregó a càrrec dels Tallers de Teatre Sílvia Servan i una ballada conjunta. A la nit, també es feia un sopar i un concert a càrrec dels professors de l'EMSTC.

Cugat.cat va fer un repàs de la jornada en aquest vídeo:




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.