2010: Els Diables de Sant Cugat celebren 20 anys amb una gran festa


  • Comparteix:

Imatge dels Diables de Sant Cugat / Foto: Premsa Sant Cugat

Imatge dels Diables de Sant Cugat / Foto: Premsa Sant Cugat

L'any 2010, els Diables de Sant Cugat complien 20 anys. El 17 i el 18 d'abril, els jardins de l'Hort de l'Abat acollien la festa de celebració i s'omplien de llum, foc, fum i color.

Entitats com els Castellers, els Bastoners, l'Esbart i els Geganters es van vestir de diables i van participar en la celebració amb les seves actuacions més endimoniades. La festa també va servir com a presentació de la secció infantil de l'entitat, els Diablons, i la secció musical, els Tabalers. Aquests es van donar a conèixer amb una actuació a la plaça d'Octavià.

La celebració, que va començar amb una traca valenciana a les quatre de la tarda, va allargar-se fins a la matinada de diumenge amb un dels plats forts a càrrec dels Diables de Sant Cugat, l'espectacle '20 anys de foc'.

El cap de colla de Diables, Èric Ricart, va dir en declaracions a Cugat.cat que els Diables es trobaven en 'un bon moment' i que l'entitat estava molt consolidada, fet que va permetre crear les dues noves seccions.

Els diferents actes de celebració van continuar durant els següents mesos, posant punt final el novembre amb la 'Festa dels Fòssils', on els membres més antics de l'entitat van fer una actuació amb les coreografies més tradicionals dels Diables.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.