Fa 3 anys el Celler Santa Maria abaixava la persiana després de 67 anys a Sant Cugat


  • Comparteix:

Al maig del 2016, el Celler del carrer de Santa Maria abaixava definitivament la persiana.

L'emblemàtic comerç obria les portes l'any 1949 i començava amb la venda de vins al detall. Era l'any 1992 quan el Celler es convertiria en un establiment de vins especialitzat i s'hi afegiria un petit restaurant per tastar vins de la botiga acompanyats per embotits, formatges i patés.

El Celler s'acomiadava de Sant Cugat després de 67 anys d’activitat al municipi i amb els seus propietaris encarant un nou repte, la producció del vi Maius, fruit de les vinyes situades al Barranc de la Bruixa, al municipi de la Morera de Montsant a la comarca del Priorat.

Des de llavors el local s'ha convertit en una botiga relacionada amb el món de la decoració.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.