Fa un any del tancament de Cinesa Sant Cugat

L'equipament reobriria més tard amb un altre operador


  • Comparteix:

Els cinemes van deixar de ser gestionats per Cinesa 25 anys després / Foto: Cugat Mèdia

Els cinemes van deixar de ser gestionats per Cinesa 25 anys després / Foto: Cugat Mèdia

Els cinemes Cinesa van tancar definitivament ara fa un any després d'un quart de segle a la ciutat. L'espai havia de servir per ubicar la reclamada Sala Polivalent a la planta superior. L'equipament reobriria l'octubre del mateix any amb un nou operador, Picking, que en va assumir la gestió.

Cinesa ja va anunciar el mateix gener que no prorrogaria la concessió que té dels Cinemes de Sant Cugat amb l'Ajuntament, propietari de l'edifici.

Cinesa a la ciutat
Cinesa gestionava el cinema de Sant Cugat des de 1992, data d'obertura de l'equipament. Durant aquest quart de segle a la ciutat les sales han acollit activitats com els cicles de cinema d'autor, que posteriorment es van ampliar amb un cicle de caire familiar i un altre destinat a la gent gran.

Les obres de la futura Sala Polivalent havien de començar a finals d'aquell any i estava previst que estiguessin enllestides el 2019, tot i que finalment no ho van fer. L'espai generat pel tancament de les dues sales havien de tenir una superfície de gairebé 500 metres quadrats i acollirà tot tipus d'actes, com concerts, espectacles de proximitat, congressos, trobades populars i conferències, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.