4 anys de la inauguració oficial de Cal Temerari


  • Comparteix:

El 5 de setembre de 2015 es va inaugurar oficialment Cal Temerari amb un acte que va aplegar més de 150 persones. L'espai va quedar petit aquell dia en una festa que va incloure música en directe, activitats infantils, un vermut i parlaments de persones implicades en la planificació i construcció del projecte. La tallada de cinta simbòlica va anar a càrrec de l'activista veïnal i president de la Federació d'Associacions de Veïns de Sant Cugat (FAVSC), Manel Sànchez. Després d'un any d'obres, el casal obria amb totes les seves sales disponibles per oferir la seva programació.

De fet va ser un any abans que diverses entitats i col·lectius de Sant Cugat - entre ells, la CUP, el Casal La Guitza i Arran - van recuperar l'edifici de Cal Temerari, situat al carrer Plana de l'Hospital, 26. L'objectiu era construir 'un espai autogestionat obert a la participació popular per treballar per a la transformació social i política'.

Cal Temerari
Cal Temerari havia sigut antigament un celler i actualment es feia servir de vivenda. Segons els impulsors del projecte, fins a mitjans dels anys 90 era normal veure el Peret de Cal Temerari, amb el seu carro i matxo, pels carrers de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.