3 anys de l'obertura de La Mirada, la 12a escola de Sant Cugat


  • Comparteix:

El 12 de setembre de 2016 una quarantena d'alumnes va estrenar la dotzena escola pública de Sant Cugat ubicada a Volpelleres. El centre, batejat provisionalment amb el nom d'Escola Nova que posteriorment va canviar pel de La Mirada, arribava a la ciutat després de tres anys de reivindicacions. El col·legi, situat al costat de l'escola L'Olivera, obria per primera vegada les portes amb dues línies de P3 i en mòduls, a l'espera de l'edificació definitiva a tocar del nou institut Leonardo da Vinci.

Actualment, l'escola es troba en el mateix lloc i sense haver fet, encara, el trasllat. De fet, la construcció definitiva del centre haurà d'esperar com a mínim dos cursos per estar enllestida.

El recinte s'ampliarà en gairebé 1.000 metres quadrats per encabir 75 alumnes nous el curs vinent. Concretament, s'afegiran 968 metres quadrats en els quals es construiran dos nous mòduls, de 298 metres quadrats i amb capacitat per a quatre aules. La resta de superíficie ampliada, 670 metres quadrats, es destinaran a ampliar el pati de l'escola.

Amb l'ampliació, el recinte passarà dels 2.239 metres quadrats actuals a 3.207,41. Així, a partir de setembre, el centre disposarà de vuit mòduls, que acolliran 10 grups i un total de 251 alumnes. El cursos de P3 i P4 tindran tres línies i P5 i Primària, dues per nivell. Aquesta es tracta de l'última ampliació prevista al recinte, segons la conselleria d'Educació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.