5 anys de la mort de l'expresident del Muntanyenc i exregidor Narcís Castanyer


  • Comparteix:

Narcís Castanyer en una compareixença als mitjans al desembre del 2012 / Foto: ACN

Narcís Castanyer en una compareixença als mitjans al desembre del 2012 / Foto: ACN

El 19 de setembre de 2014 Narcís Castanyer va morir víctima d'un càncer a l'edat de 62 anys. Durant 10 anys, Castanyer va estar al capdavant del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC), del qual va impulsar el trasllat a la seu de la Rambla del Celler. Castanyer va ser també president de la cooperativa Abacus i gerent de l'Institut Barcelona d'Estudis Internacionals (IBEI). El santcugatenc, a més, va ser gerent de serveis comuns del departament de Presidència de la Generalitat i director de la Fundació Pau Casals del Vendrell. A àmbit local, va ser regidor del PSC a l'Ajuntament entre el 1987 i el 1991.

Nascut el 1952, Narcís Castanyer va exercir, des del 2001 i fins al 2006, de director de la Fundació Pau Casals del Vendrell. Anteriorment, havia estat gerent de la Fundació CIREM (Centre d'Iniciatives i Recerques Europees a la Mediterrània), cap del Gabinet del Rectorat de la UAB i director del Servei de Joventut de la Diputació de Barcelona, entre d'altres.

Dins l'àmbit social, va destacar per ser membre del Patronat de la Fundació Jaume Bofill, va formar part del Consell Social de la UAB i integrant del secretariat de la Taula de Joves de Catalunya.

A Sant Cugat, destaquen els 10 anys de presidència del Club Muntanyenc Sant Cugat i la seva tasca com a regidor del PSC durant el mandat 1987-1991, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.