Fa 8 anys de la inauguració de la seu santcugatenca de l'empresa iGuzzini


  • Comparteix:

Seu de l'empresa iGuzzini a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Seu de l'empresa iGuzzini a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

El 6 d'octubre de 2011 iGuzzini Illuminazione va inaugurar la seva seu a Sant Cugat com un primer pas del futur creixement de la multinacional. Es tracta d'un edifici format per dues parts, la superior amb forma de globus aerostàtic i que acull les oficines i després dues plantes subterrànies on hi ha instal·lada la sala d'exposicions i la cambra fosca. Les noves instal·lacions van suposar una inversió de 25 milions d'euros.

L'edifici està ubicat al polígon de can Sant Joan en una parcel·la a tocar de l'AP-7, visible des de l'autopista, i disposa de 3.500 metres quadrats d'edifici corporatiu a la superfície, 2.000 metres quadrats de zona subterrània i s'ha construït tenint en compte criteris d'optimització i eficiència energètica.

La companyia
L'empresa iGuzzini Illuminazione, fundada el 1958 a Itàlia, és líder del sector luminotècnic a tot Europa. Té 14 filials arreu del món, amb presència en una setantena de països. La seva especialitat és la il·luminació d'espais públics i privats, ja siguin monuments o grans comerços. Entre les seves creacions més conegudes destaquen la il·luminació de la Perspectiva Nevsky de Sant Petersburg i els jardins del Victoria & Albert Museum de Londres, així com la Seu Vella de Lleida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.