Dos anys de la vianantització del carrer de la Creu


  • Comparteix:

Imatge del dia de l'obertura de la via / Foto: Cugat Mèdia

Imatge del dia de l'obertura de la via / Foto: Cugat Mèdia

El 20 d'octubre de 2017 s'obria als ciutadans el carrer de la Creu amb nova fesomia després de tres mesos d'obres de vinantització. La via llueix des de llavors d'una plataforma única per donar prioritat als vianants. Les voreres es van mantenir com estaven i es va elevar la part de la calçada. L'actuació, que va costar 125.000 euros, també va incorporar nou mobiliari urbà i de jardineria i la plantació de noves magnòlies.

L'objectiu de la intervenció era integrar el carrer de la Creu a la xarxa de carrers vianantitzats del centre i eixamplar la vianantització de la cruïlla amb el passeig de Francesc Macià, on es va eliminar el pas de vehicles.

Les obres van anar a càrrec de la brigada municipal. L'actuació formava part del Pla Estratègic del barri del Monestir-Sant Francesc que va continuar amb la vianantizació de l'avinguda de Cerdanyola, encara en procés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.