Sis anys de la inauguració de la clínica de cirurgia plàstica Iván Mañero

La clínica va néixer amb 17 habitacions i tres quiròfans


  • Comparteix:

El 22 de novembre de 2013 la clínica de cirurgia plàstica del doctor Iván Mañero obria les seves portes amb una festa d'inauguració que va servir per mostrar les instal·lacions. L'edifici, al carrer de Víctor Hugo, funciona amb un sistema domòtic i està dotat de les últimes tecnologies per proporcionar totes les comoditats, explicava llavors l'empresa.

La clínica d'Iván Mañero va néixer amb 17 habitacions per allotjar pacients i tres quiròfans, tots dotats amb càmeres per reproduir les operacions via 'streaming' si el client donava el permís. La clínica incorporava un spa i sales per a tractaments estètics.

La festa d'inauguració va comptar amb la presència de models, actrius i personalitats del món de l'espectacle. Entre d'altres, hi van assistir celebritats com la model Estefanía Luyk, els actors Mònica Estarreado i Octavi Pujades, la cantant Gisela i les presentadores Arancha de Benito i l'Elsa Anka.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.