Vuit anys sense Pilar Gefaell

Va estar vinculada a Cugat Mèdia durant més de dues dècades


  • Comparteix:

Pilar Gefaell, una de les veus de Ràdio Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Pilar Gefaell, una de les veus de Ràdio Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

El 14 de gener de 2012 moria Pilar Gefaell als 48 anys. Vinculada a Ràdio Sant Cugat (després Cugat.cat) des dels seus inicis, Gefaell va ser una de les veus més representatives de l'emissora en protagonitzar bona part de les falques i programes com 'Pares i nins'. La seva tasca omnipresent a la ciutat la va fer mereixedora del reconeixement, a títol pòstum, com a filla predilecta de la ciutat.

A la seva darrera etapa professional va estar al capdavant de l'àrea comercial del mitjà de comunicació municipal, una tasca que compaginava amb el doblatge de pel·lícules, una faceta que va iniciar de ben jove. També va estar vinculada a entitats com l'Associació de Veïns del barri del Monestir i els Caparrots de Sant Cugat.

Mesos després de la seva mort, amics i familiars de la Pilar van retre-li un gran homenatge a El Siglo. Va ser una festa per 'celebrar el final del dol i canviar-lo per l'alegria'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.